کراس فیت

کراس فیت برای چه کسانی مضر است؟

مضرات کراس فیت

کراس فیت برای چه کسانی مضر است؟ با فواید و مضرات کراس فیت آشنا هستید؟ آیا تابه‌حال فکر کرده‌اید که کراس فیت برای چه کسانی مضر است؟ ما در این مقاله قصد داریم ورزش کراس فیت را به‌صورت کامل به شما توضیح داده و شما را از فواید و مضرات این ورزش آگاه سازیم. ورزش کراس فیت شامل حرکات متعددی است که ازجمله رایج‌ترین آن‌ها می‌توان به حرکات اسنچ، برپی، تراستر، باربارا، انجی، مرف، جکی و … اشاره کرد همراه کراسفیت 24 باشید.

کراس فیت چیست؟

کراس فیت ورزشی است مکمل از تمرینات استقامتی، قدرتی، پلومتریک، انفجاری، وزنه‌برداری، سرعتی که با استفاده از روش‌های مختلف می‌توان به آن پرداخت. در نتیجه می‌توان گفت که انجام حرکات کراس فیت بر روی انعطاف‌پذیری، قدرت، بهبود توانایی قلبی و ریوی، چابکی، استقامت، تناسب و تعادل تمرکز دارد. برای این‌که تمرینات حرکات کراس فیت بر روی بدن تأثیرات خود را بگذارد، باید در هفته 2 الی 3 جلسه و هرکدام به مدت 15 دقیقه انجام شود. نحوه انجام این حرکات به شکل دوره‌ای بوده و در بین انجام این حرکات نباید وقفه ایجاد گردد.

 مضرات ورزش کراس فیت

ورزش کراس فیت شامل تمرینات سختی است که امکان دارد برای هر فردی مناسب نباشد به همین دلیل افرادی که دارای مشکلاتی همچون کمردرد هستند و یا آسیب‌های جدی دیده‌اند بهتر است که این حرکات ورزشی را به‌صورت کاملاً محتاطانه انجام دهند. حرکات ورزشی کراس فیت باید به‌صورت تخصصی انجام شود در غیر این صورت باعث آسیب رساندن به بدن گردد. به همین دلیل امروزه دستگاه‌هایی برای انجام این ورزش طراحی‌شده تا عوارض ناشی از این ورزش را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید:   دارحلقه در ژیمناستیک

افرادی که نباید ورزش کراس فیت انجام دهند

به‌طورکلی هر ورزشی درصورتی‌که به‌درستی انجام نشود آسیب‌های خود را به بدن وارد می‌کند که ازجمله این آسیب‌ها عبارت است از:

  • افرادی که دارای مشکلات قلبی هستند

با توجه به این‌که حرکات کراس فیت قلب را به‌خوبی درگیر می‌کند، افرادی که دارای ناراحتی و یا مشکلات قلبی هستند باید در انجام حرکات کراس فیت دقت بسیاری کرده و این حرکات را بسیار ملایم و بازمان کمتری انجام دهند تا فشاری به قلب وارد نشود.

مضرات کراس فیت

  • افرادی که آرتروز دارند

انجام حرکات کراس فیت برای افرادی که دارای آرتروزهای جدی هستند پیشنهاد نمی‌شود. درصورتی‌که فرد مبتلابه آرتروز قصد داشته باشد که ورزش کراس فیت را دنبال کند بهتر است از دستگاه‌های ورزشی استفاده کرده تا فشار کمتری به عضلات وارد شود. حتی افرادی که به دلیل آرتروز استراحت پزشکی دارند توصیه می‌شود تا زمان بهبودی این ورزش را ترک کنند.

  • مبتلایان به دیسک

افرادی که مبتلابه دیسک گردن و یا کمر هستند باید ورزش کراس فیت را با زمانی بسیار کم و حرکاتی آرام و ملایم انجام دهند زیرا این ورزش شامل حرکات سختی بوده که ممکن است به بدن فشار وارد کند. در نتیجه بهتر است که این ورزش را بازمانی کوتاه‌تر و در باشگاه تخصصی کراس فیت انجام دهد.

  • افرادی که دچار آسم هستند

همان‌طور که می‌دانید در ورزش کراس فیت باید به‌قدری حرکات سنگین باشد که تنفس با سختی صورت گیرد. در نتیجه افرادی که مبتلابه بیماری آسم هستند نیازی به انجام حرکات سخت نبوده و با انجام حرکات ملایم و افزایش زمان آن می‌توانند بدنی زیبا و متناسب داشته باشند.

بیشتر بخوانید:   تجهیزات کراسفیت - طناب صعود

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *