کراس فیت

جامپ باکس چیست؟

جامپ باکس

شاید تا به امروز چندین بار نام جامپ باکس را شنیده باشید و با خود پرسیده باشید که جامپ باکس چیست ؟ باید خدمتتان عرض کنیم که جامپ باکس سرشار از تحرک و پریدن است اگر جز آن دسته افرادی هستید که هیجان بالایی دارید و قصد دارید عضلات پای خود را تقویت کنید حتما تا انتهای این مقاله را با دقت مطالعه کنید. لازم به ذکر است که جامپ باکس برای اولین بار در دهه ۶۰ روی کار آمد. هدف از این کار این بود که قدرت پرش افراد بالا برود . در واقع می توان گفت که جامپ باکس باعث می شود عضلات پا در کوتاه ترین زمان ممکن بیش ترین قدرت را برای پریدن پیدا کنند .

فرقی نمی کند شما چه ورزشی انجام می دهید تنها کافی است یک پک جامپ باکس تهیه کنید و در کنار ورزش های هوازی و یا حتی غیر هوازی حرکات مربوط به آن را نیز انجام دهید. طراحی این باکس ها این گونه اند که شما بتوانید ارتفاع آن را تنظیم کنید؛ برای مثال ارتفاع این باکس ها از ۵/۷ تا ۵/۱۵۷ ادامه دارد . اما حواستان باشد که این تمرینات حتما باید تحت نظر یک متخصص و با نهایت دقت انجام شود زیرا اگر این حرکات به درستی انجام نشود ممکن است آسیب ببینید.

جامپ باکس

فواید جامپ باکس

این تمرینات فواید بسیار زیادی دارند که ما در این بخش تعدادی از آن ها را برای شما نام می بریم که اگر هم چنان در انجام این تمرینات تعلل دارید این تعلل از بین برود.

  • شما می توانید در زمان کوتاه به نیروی فوق العاده ای برسید.
  • قدرت انفجاری خود را بالا ببرید و بعد از تمرین های مستمر پرش های بلند تری داشته باشید.
  • با کمک جامپ باکس می توانید کالری زیادی بسوزانید.
  • بهبود عملکرد بدن نیز از دیگر فواید جامپ باکس است.
  • افزایش تمرکز
  • و غیره
بیشتر بخوانید:   تردمیل مکانیکی اسالت پرو

انواع جامپ باکس

شایان به ذکر است که باکس های پرش انواع گوناگونی دارند اما باید به این نکته اشاره کنیم که کارکرد همه ی آن ها در بدنسازی یکی است اما گاهی اوقات نیز ممکن است در برخی جهت های مختلف با یک دیگر تفاوت داشته باشند.

  • جامپ باکس فومی
  • جامپ باکس چوبی
  • جامپ باکس فلزی

باکس های فومی وزن کم تری دارند و می توانید آن را راحت تر حمل و نقل کنید، جعبه های چوبی نیز مقاومت بالا و هم‌ چنین زیبایی بیش تری دارند.

جامپ باکس

عضلات درگیر در پرش باکس

باکس جامپ می تواند عضله همسترینگ یا همان پشت پا را درگیر کند؛ در واقع می توان گفت که همسترینگ عضله ی هدف است و عضلاتی هم چون دوقلو های ساق پا، میان تنه، باسن و چهار سر ران عضلات کمکی هستند . برای انجام این تمرین باید یک جعبه را انتخاب کنید و در فاصله ی یک قدمی جعبه قرار بگیرید؛ بعد از پیدا کردن جای مناسب باید در حالت نیم خیز بماند و هم زمان با پریدن به بالا و جلو نیز از دست های خود کمک بگیرید و زمانی که روی جعبه قرار گرفتید باید کاملا صاف باشید و به عقب برگردید و با یک حرکت به زمین برگردید. البته باید حواستان باشد که در زمان برگشت زانو های خود را خم کنید تا زانو هایتان آسیب نبینند و همین حرکت را چندین بار انجام دهید.

جامپ‌ باکس در کراس فیت

در این بخش به سراغ نحوه انجام باکس در کراس فیت می رویم و تعدادی از تمرینات را برای درک بهتر توضیح می دهیم.

  1. واک لانج

برای انجام این تمرین باید پاهایتان را به اندازه ی عرض شانه هایتان باز کنید و دست های خود را در کنار کمرتان بگذارید و سپس با گام های بلند قوم بردارید.  در این حین باید زانوی پای جلو ۹۰ درجه باشد و ران پای جلو نیز با زمین موازی باشد و ران پای عقب نیز عمود با زمان باشد.  دقت کنید که نباید پاشنه ی پای جلو را از زمین جدا کنید و در زمانی که حرکت می کنید هم پاها به عرض شانه از یک دیگر فاصله داشته باشند و پای عقبتان دقیقا پشت پای جلو نباشد.

  1. آپ مت سیت آپ

دراز و نشست در کراس فیت به گونه ی خاصی انجام می شود.  برای Abmat sit up  باید یک حوله و یا پد مخصوص را زیر کمر خود قرار دهید و کف پاهایتان را نیز به یک دیگر بچسبانید و دست هایتان را نیز بالای سر بگذارید و دست هایتان را به جلو پرتاب کنید و بعد از آن بالا تنه را از زمین جدا کنید و پاشنه پایتان را لمس کنید.

بیشتر بخوانید:   ورزش کراس فیت چیست؟

جامپ باکس

  1. وال بال

این حرکت از حرکاتی مثل پرتاب توپ و اسکات تشکیل شده است .برای انجام این حرکت باید یک مدیسن بال را رو به روی صورت خود نگه دارید و در فاصله ی ۹۰ سانتی متری دیوار پاهایتان را به عرض شانه هایتان باز کنید و اسکات بزنید و به طور همزمان با بلند شدنتان توپ را به سمت دیوار بزنید و بعد از این که توپ به سمتتان برگشت آن را بگیرید و همین کار را چندین بار تکرار کنید.

  1. باکس جامپ

برای این تمرین نیز هم چون تمرین های قبل باید پاهایتان را به اندازه ی عرض شانه هایتان باز کنید و دست هایتان را به عقب بکشید و زانو هایتان را خم کنید و به حالت نیمه اسکات شوید و به حالت پرش آماده شوید . زمانی که دست هایتان را به جلو تکان می دهید با یک حرکت روی جعبه بپرید و از جعبه پایین بیاید.

  1. بییر کرال

این حرکت مثل راه رفتن به حالت چهار دست و پا ، در وضعیت شنا قرار گیرد و با دست و پای مخالف به سمت جلو حرکت کنید.  دقت کنید که به هیچ عنوان نباید آرنج هایتان را خم کنید ک با دست های صاف حرکت کنید.  علاوه بر این حواستان باشد که وزن خود را بین دست و پاهایتان تقسیم کنید و از انداختن وزن بیش تر روی پاها خود داری کنید.  البته این تمرینات خیلی بیش تر از موارد ذکر شده هستند که شما می توانید با یک فرد متخصص تمام آن ها را انجام دهید.

بیشتر بخوانید:   فواید تمرین با پتک کراس فیت
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *